Dinsdag, 19 september 2017
   
   

qu-ootje  

Achter iedere succesvole man, staat een stomverbaasde schoonmoeder
   
Een conferentie is een vergadering waar velen binnengaan maar weinig uitkomt.
Werner Finck
   

PDF's Forever  

Onderaan deze pagina vindt u een aantal PDF's met informatie over Forever en onze producten. Deze pdf's zijn overigens ook te downloaden bij de menukeuze "Bestanden".
Voor meer informatie kunt u terecht op mijn forever-site.
http://myflpbiz.com/esuite/home/tonlit/

   

Mijn websites  

  

 

 

 

Mijn Forever-site

 

 

Bekijk ook mijn andere sites:

 

  

 

Mijn persoonlijke site

 

 

 

 

en verder:

 

 

 

 

 

View Ton Lit's profile on LinkedIn

 

Websites van mijn werkgevers:

 

   

Ik heb mijn best gedaan om negatieve verhalen over Forever te zoeken. Ben je geïnteresseerd en zou je ook wel willen beginnen kijk dan gerust eens of je veel kunt vinden. Je kunt maar beter voorbereid zijn op wat negativiteit als je het vertelt dat je in zee gaat met een Multi Level Marketingbedrijf.
Veel andere MLM-organisaties hebben het concept wat ruim toegepast en hebben een negatieve sfeer geschapen. Entreekosten, grote beloften over heel snel rijk worden, slechte ondersteuning etc. etv..

En er zijn natuurlijk dan ook veel mensen die snel opgeven en dan teleurgesteld zijn in het concept, terwijl ze eigenlijk teleurgesteld zouden moeten zijn in zichzelf!
Het concept zelf is volgens veel mensen nog steeds het concept van de toekomst. Wil je er nog iets meer van weten, kijk dan hier maar even.

 

Forever  bestaat al minimaal 17 jaar in Nederland. De kritiek op de Radarsite is de enige kritiek die ik heb kunnen vinden in Nederland! En zoals je ziet is dat ook nog vaak kritiek op het concept en niet op Forever zelf.. Waarschijnlijk dus van teleurgestelde mensen..Dat valt allemaal nog wel mee dus..
Toch moet je erop rekenen dat je veel negativiteit kan ontmoeten.. Laat ze maar.. EN probeer ze niet te overtuigen.
.

En pushen om de producten te slijten..? NIET DOEN! De reputatie van FLP-producten is zo goed dat je je niet hoeft uit te sloven om de producten te slijten. Blijf jezelf, blijf authentiek (ook een hype!) en laat de reputatie voor zich werken. Mensen die je kennen en weten dat je distributeur bent geworden komen vanzelf om meer informatie vragen wanneer je gewoon alleen maar enthousiast bent over je deelname aan FLP!

Hieronder de enige Nederlandse min of meer negatieve artikelen. Gevonden op het forum van TROS Radar. Je kunt het ook op de Radar-site zelf bekijken.

 

Nog een paar artikelen gevonden op Bokt.nl.

En een behoorlijk groot verhaal op Gezondheidsplein.nl.

 

Ik hoop dat je je nu een goed beeld kan vormen van ons bedrijf en de producten!

 

Bericht door Yf » 17 feb 2003 15:10

Wie kent dit bedrijf en zijn producten? 
Is het een piramidespel/Verkoop? 

Graag een reactie!!! 

Met vriendelijke groet, 

yf

Bericht door R. » 19 maart 2003 00:59

Ben benaderd door FLP om naar een bijeenkomst te komen voor een presentatie om zelfstandig distributeur te worden. Hier niet op ingegaan omdat dit niet mijn ding is. Aardige mensen die je een gouden toekomst beloven als je maar genoeg verkoopt. plusminus een afzet van zo'n 20% per maand nodig om een leefbaar inkomen te verkrijgen. 

Dit is geen piramidespel maar bittere werkelijkheid. Meer een piramideconstructie. 

FLP biedt producten aan op basis van aloe Vera die op zelfstandige basis verkocht kunnen worden waar veel geld mee te verdienen valt. Of er eerst een pakket gekocht wordt van zon 600 euro want doe je dat niet dan is het je houding die je tot mislukking doemt. MLM heeft als enige voordeel dat ze vanaf het begin duidelijk de keuze aan je zelf laten. Als nadeel dat ze mensen ronselen die het liefst in een nadelige situatie verkeren zodat er meer verkocht kan worden want je hebt immers een hoop te verliezen. Bij problemen is het moederbedrijf meestal niet te vinden omdat deze constructie zichzelf volledig heeft ingedekt. Sommige mensen zweren bij de producten. Ze zouden aan een veeltal van klachten verlichting kunnen helpen. Op basis van deze positieve reacties kan dan het verkooppraatje beginnen. Dit zijn geen medicijnen maar lifestyle producten en er mag dus geen medische eigenschap aan worden verleend. Gebeurt dit wel dan zegt het moederbedrijf simpel dat er geen rechten verleend zijn aan wat de individuele distributeur heeft voorgehangen. De dwaling komt dus volledig op de verkoper te liggen en FLP wast zijnen handen in blanke onschuld. De helende werking van de producten kan echt zijn maar rust vaak op basis van placebowerking. Vaak wordt in het verkooppraatje dus de positieve reactie van totaal onbekende mensen gebruikt. 

Mijn mening: begin hier niet aan! De bedragen die worden genoemd kan geen rechten aan worden geleend, er wordt geen garantie gegeven en je staat er volledig alleen voor wil je hier je brood in gaan verdienen of in bijverdienen. Tevens de producten zijn buitensporig duur. De doelgroep zijn tevens mensen die hun gelden beter kunnen besteden. Dus alleen voor de bloedzuigers is dit een goed systeem. 

Je geld kan je op betere en eerlijkere manieren verdienen. Je gezondheid kan goedkoper en (naar mijn mening) beter worden onderhouden bij de apotheker of drogist. De meeste inkomens zullen toch vervallen aan de hoge schakels van de constructie. Vaak werk je je een slag in de rondte voor een mager resultaat. Tja het ligt aan je houding! 

Deze link bevat een heldere skeptische kijk op dit bedrijf en zijn producten. Hier zijn er te weinig van te vinden! 

http://www.skepsis.nl/aloe-vera.html 

Tip: typ Forever Living Products eens in op een zoekmachine en je zult verkoop sites vinden. Kijk er eens op en zie hoe onorigineel deze methode eigenlijk is. 

Suc6



Bericht door Judith » 25 maart 2003 10:27

Gisterenavond ben ik naar een info-avond geweest van FLP. 
Ze hadden inderdaad moeie praatjes en beloven je een gouden toekomst en je komt echt gebrainwashed thuis, met de illusie dat je binnen 5 jaar binnen bent. 
De hele nacht heb ik niet geslapen en bleef het door mijn hoofd spoken, want het zou zo mooi kunnen zijn. 
Maar vanmorgen had ik zo iets van, maar wat als IK geen mensen vind om die produkten te gaan verkopen, dan houdt het systeem op, of je zou moeten gaan investeren en je moet al beginnen met een pakket van LET WEL € 400,00 excl. 
Ze geven 100% geld terug garantie, maar toch. 
Maar je moet dus niet alleen geld investeren, maar ook tijd. Lukt het niet meteen om mensen te vinden die dit ook willen dan heb je dus een probleem, dan werkt het systeem dus niet. En misschien lukt het in het begin wel om 1 of 2 mensen te vinden, maar als die 2 mensen niemand vinden, ook dan houdt het systeem op. 
Ik zie er dus vanaf en raad het dan ook niemand aan, die niet super gemotiveerd is om echt heel veel tijd en energie erin te steken. Mocht iemand vragen hebben wil ik die best beantwoorden. 

Vriendelijke Groeten 
Judith

Noot van Ton: Je kan beginnen ZONDER een cent te investeren. Wel wordt geadviseerd om de producten ook zelf te gebruiken en zo je eigen ervaring ermee op te bouwen en natuurlijk enthousiast te worden over de werking!


Bericht door louis » 27 maart 2003 02:30

Beginnen met een mlm systeem is net als het beginnen van je eigen bedrijf. Dit gaat dus niet over piramide spelen, dit is business. Zonder inverstering zal er niets uitkomen. Met mlm zijn de startkosten minimaal. Ik ben handig en starte jaren geleden mijn eigen klussenbedrijf op. Kosten € 50.000 in 4 jaar tijd. 6,5 dagen in de week werken, vaak meer dan 12 uur per dag. Wanneer je de zin hebt iets op te bouwen, stel een netwerkorganisatie, dan kost dat tijd en natuurlijk wat geld. Heb je het juiste bedrijf gevonden dat met z'n markt meegroeit en dat de juiste producten op de markt brengt. Wat kan je dan gebeuren? Toch maar niet, uit angst om te falen? MLM bedrijven die al jaren draaien, hebben al vaak vele mensen ingeschreven en om daar nog succesvol mee te worden is voor de meesten niet weggelegd. 
Ook bedrijven met eenzijdige producten zoals de telecom sector, die veel concurentie hebben zijn niet de bedrijven waar veel mensen succes hebben. Zoek een nieuw jong bedrijf dat een goed concept heeft en echte mogelijkheden biedt. Ze zijn er. Ik werk nog steeds 12 uur per dag en met plezier. De verdiensten groeien niet met de dag, wel per maand. Ik ben nu het meest bezig als netwerker in 2 mlm systemen. Netwerken is een vak en als je niet goed in je vak bent zul je weinig kans hebben succesvol te zijn. De meeste mlm bedrijven geven trainingen en presentaties over hoe je de producten kunt kopen en verkopen. Hoe je een werker / verkoper kunt vinden die jou geld op levert. Sommige mlm bedrijven geven de mogelijkheid trainingen te volgen waar je werkelijk wat aan hebt. Het is voor de meeste mensen niet eenvoudig de juiste kansen te herkennen. De meeste startende ondernemende mensen in een mlm systeem, zijn vaak geen ervaren netwerkers. Hoe wordt je dan een ervaren netwerker? Ik denk door te doen, te leren en door te gaan. Het hoeft niet altijd bij hetzelfde bedrijf. Je bent vrij om te kiezen. Heb je eenmaal het juiste bedrijf gevonden, geef dan niet te snel op. Succes behalen kost tijd, een beetje of meer geld en doorzettingsvermogen.

Bericht door Hans » 27 maart 2003 08:14

600 euro investeren om een bedrijf te starten is haast niks, daar mag niemand wat van zeggen. Ik kan me voorstellen dat het soort franchiseprincipe van FLP heel interessant kan zijn voor schoonheidsspecialistes, kleine zelfstandige drogisterijen, kleine parfumeriën en verkopers van thuisverkoopavonden.


Bericht door koning » 20 aug 2003 14:06

Wat is er zo jammer aan de hele discussie van deze forum. de tegen stellingen zijn te groot, waarom? We hebben al veel bedrijven gehad die een slechte organisatie hebben en nog hebben. nu hebben de mensen het idee dat netwerkmarketing, heeft niets te maken met Piramide, immers kun je in een piramide nooit meer verdienen dan iemand die eerder is begonnen. Forever living Product geeft iedereen de kans om de domoren te laten en de arends ogen in de maatschappij te doen presteren, munten verdienen. het is gewoon een baan waar je BIG business mee kan maken, natuurlijk niet iedereen. je zal als netwerker je verhaal goed en eerlijk moeten houden, HOE KAN HET ANDERS DAT HET BEDRIJF DIK 20 JAAR BESTAAT. wanneer we het hier over een malafide bedrijf zouden hebben.... zouden we dan niet eens een groot onderzoek moeten hebben naar zulke grote markt leiders onder de Netwerkmarketing bedrijven..... Mensen doe nu niet zo dom, dit word en is al lang gedaan. Ook de domme uitspraken over veel geld is achterhaald. Je hebt het zelf in de hand, jij bent de gene die juiste mensen in je team wil hebben, mensen die even denken geld te verdienen zijn de mensen die nu aan het klagen zijn 

jammer

Bericht door koning » 20 aug 2003 14:07

Ha die Info, 

Graag het volgende. Forever living product is gecertificeerd met het keurmerk natuurgeneesmiddel. ook de moslims mogen er dankbaar gebruik van maken, ik kan je dat wel verder vertellen maar waarschijnlijk geen oren voor de techniek en bereiding van het product, goed jij bent ook alwetend. 

Je zal vast het product kennen van meneer VOGEL:) dat product is niet eens erkend! waaaaaaaaaaaar hebben we het nu over. ik zal het vertellen. Iedereen, de massa, zal zich houden aan de producten die ons aangesmeerd worden door de fantastische management team dat ons land te bieden heeft. We hebben geen mening, als je die namelijk wel hebt ben je illegaal bezig, geen goed product, bras zeggen de domme ganzen. 

Info doe je naar eens eren aan. 

2 dingen nog te zeggen 

bewustwording 

werken 


groeten koning

 

Bericht door Aloë support » 20 aug 2003 16:47

Hallo..... Ik gebruik al jaren Aloe Vera en heb nog nooit iets van FLP gekocht! FLP gebruikt namelijk allerlei toevoegingen en heeft zelfs aloe met fruitsmaakjes. Maar als FLP en hun Aloe producten niet deugen wil dat niet zeggen dat Aloe Vera niet deugt!! 

Aloe Vera is een geweldig product en heeft mij verlost van jarenlang eczeem en ontstekingen. 

Je kunt het gewoon bij de reformwinkel en betere drogist kopen. Je hebt er echt geen piramideorganisatie voor nodig, liever niet zou ik zeggen. 

Ik wil alleen even duidelijk maken dat Aloë Vera echt een verbluffende werking kan hebben, maar als je het wilt gebruiken, doe dan gewoon en laat je niet in de luren leggen door mooie praatjesmakers met bewerkte nepproducten. 

Wat is dat toch met die obsessie die veel mensen hebben voor geld, is dat het nou echt waard als je mensen ontmoet dat ze liever niet met je willen praten omdat je op een gegeven moment toch weer begint te zeuren over die producten die je zonodig moet verkopen? Lekker bevredigende sociale contacten zal je dan hebben. 

Maar goed, ik wil alleen maar even het onderscheid maken tussen echte AloE Vera en het fop-bedrijf FLP

 

Noot van Ton: LOL.. vast een concurrent.. En gefrustreerd ook! FLP is wel het enige bedrijf dat zo veel aloë in het product stopt. Tot 98%!! (Het wordt er niet lekkerder van bij de weg).



Bericht door koning » 20 aug 2003 17:31

Geplaatst op 20 Aug 2003 16:47 door Aloë support 


-------------------------------------------------------------------------------- 

Je hebt helemaal gelijkt dat Aloë te koop is in de winkel, alleen is het zo dat de verhoudingen van Aloë Vera uit de Amerika anders zijn dan die we hier in de winkel koopt. De concentratie Aloë is vele malen hoger, dat wil zeker niet zeggen dat het uit de winkel niet werkt. ik hoor je net zeggen dat het een prima product is:) Kun je voorstellen dat een goed product prima aan de markt te brengen is zonder daar al die toeren voor te halen, reclame, tussenhandels, percentages naar de grote mannen. Het enige wat een FLP doet is mensen adviseren het product niet bij de reformwinkel zaak te kopen maar de distributeur? als we daar gezamenlijk geld mee verdienen.... wat denken dat die mannen die in de reclame business zitten die iedereen maar van alles aan wil smeren.... dat vinden we normaal..... Ik heb genoeg enthousiaste mensen om me heen die de Aloë een prima product vinden, met die mensen maken we business. kun je niet aarden met een product zal je daar ook nooit geld mee kunnen verdienen, klinkt dat logisch, ik dacht van wel. het stomme van deze forum is dat het alleen gefixeerd is om snel veel geld te verdienen, die gasten die dat denken zijn de DOMME GANZEN, mogelijk is het zeker, veeel nees ontvangen, er zal uiteindelijk een ja komen. Heb je een goed team die je kan managen is er zeker succes te behalen, 

koning

 

 

Bericht door Gast » 20 aug 2003 17:40

Ze zouden aan een veeltal van klachten verlichting kunnen helpen. Op basis van deze positieve reacties kan dan het verkooppraatje beginnen. Dit zijn geen medicijnen maar lifestyle producten en er mag dus geen medische eigenschap aan worden verleend. Gebeurt dit wel dan zegt het moederbedrijf simpel dat er geen rechten verleend zijn aan wat de individuele distributeur heeft voorgehangen. De dwaling komt dus volledig op de verkoper te liggen en FLP wast zijnen handen in blanke onschuld. De helende werking van de producten kan echt zijn maar rust vaak op basis van placebowerking. Vaak wordt in het verkooppraatje dus de positieve reactie van totaal onbekende mensen gebruikt. 

Ik begin opnieuw, ken je meneer vogel met zijn producten prima spul he! dat vinden we toch allemaal.. Aloe is wel erkend als natuurgeneeswijze meneer VOGEL niet. wat een domme R ben jij. 

Ook al alwetend :roll:

 

Bericht door hoi hoi » 21 aug 2003 11:52

Hallo, 

Ik heb je stuk een goed door gelezen, inderdaad zijn deze gasten erg fout bezig. het volgende wil ik even kwijt, mijn ervaring met Forever Living product. je zal denken daar hebben we er weer zo een. jep:) Goed, daar gaan we dan. Sinds een jaar ben ik me aan het oriënteren op netwerkmarketing van de FLP, ik kan je zeggen dat ik daar met een team van mensen zeer kritisch ben naar gaan kijken. het volgende viel me op. Het betalingssysteem hebben we als zeer voldoende geacht, alleen kwamen we op een groot probleem. De meetings die gehouden worden zijn totaal verkeerd, ze laten mooie plaatjes en bedragen zien, als nieuweling stoten dat behoorlijk tegen de borst!! Ik vind als je als netwerkmarketing bedrijf een nieuwe vorm van business willen opzetten, ( geen associaties met illegale piramiden systemen) zul je mensen anders moeten benaderen. Geen mooie plaatjes toestand, niet dat gevoel van, tja jij weet wel wat ik bedoel. Zelf denk ik dat dit helemaal niet nodig is, men zal alleen moeten begrijpen hoe het systeem in zijn werk gaat, daar schort het nog al aan!! Zelf heb ik in mijn lijn een hele goede zakelijke man die ons de trainingen geeft, daarnaast volg ik zo nu en dan een training van personen die totaal verkeerd (niet liegen ofzo) maar niet zakelijk. Het is goedkoop, niet informatief, knullig, vooroordeel bevestigend, ondanks dat het netwerkmarketing systeem werkt. Je kan je voorstellen dat je een gezamenlijke omzet zal moeten creëren om geld te verdienen. Wij als groep halen Aloë niet meer bij de reform zaak maar bij de distributeur, niets op tegen lijkt me. Ook is het vrij normaal dat er daardoor omzetten gemaakt worden omdat er geen kosten worden gemaakt door tussenhandel. Dus de hele discussie over foute toestanden zullen we wel moeten filteren, het systeem klopt en is een eerlijk systeem. Alleen zul je wel moeten weten waar je aan begint, pak je het goed aan met je team zul je daarvan ook het resultaat van zien. De mooie plaatjes toestanden wil ik met mijn team aan banden leggen, als groep in een organisatie kun je heel wat bereiken, samen sta je sterk. Ook hebben wij in de reglementen kunnen lezen dat wij hier niet zomaar uit een organisatie kunnen worden gezet. Daar hebben we onze advocaat voorK We gaan echt proberen om er een andere slag aan te geven. Mensen vertellen over ons plan, niets van reisjes en bla bla bla. Die komen er wel wanneer we als team de koppen bij elkaar steken. Wat vond jij nu van die jongelui die totaal geen idee hadden waar het eigenlijk om draaide. Dit gevoel van misleiding willen wij niet hebben!! Ik wil hier niet mee zeggen dat wat jij ervaren hebt netzo is als FLP, wij vinden dat het er wel een beetje een slag van heeft. WILLEN WE NIET 
:x

 

Noot van Ton: De presentatoren zijn heel erg enthousiast over FLP. Ze zijn door de marketingplan-wol geverfd en zijn enthousiast over de revenuën. Ja ze mogen best wat realistischer praten over de mogelijkheden. Ze zijn er maar je moet er echt wel behoorlijk voor aan de bak, anders heb je kans dat je te lang blijft hangen in een lage positie. Niet iedereen zal de wil op kunnen roepen om echt door te zetten. Stel je voor dat iedereen die op de bijeenkomsten komt ook succesvol zou worden. Dan waren wij niet meer nodig.. Half Nederland was dan wellicht al distributeur!

 


 

 door rob1 » 22 aug 2003 02:20

bekijk de magazine fortune (zakenblad ,amerikaanse uitgave 11 augustus) 
En je weet genoeg.networkmarketing industrie heeft de toekomst.! 
steeds meer ondernemers beginnen met mlm. 

snelgroeiend Europa.!


Bericht door Gast » 22 aug 2003 11:05

bekijk de magazine fortune (zakenblad ,amerikaanse uitgave 11 augustus) 
En je weet genoeg.networkmarketing industrie heeft de toekomst.! 
steeds meer ondernemers beginnen met mlm. 

snelgroeiend Europa.! 


JUIST :lol:

Bericht door Rebecca » 12 sep 2003 16:41

FLP en ook Herbalife maken medische claims die totaal ongegrond zijn en zijn daar ook al vaak voor veroordeeld. 
MLM is diefstal en oplichterij!

Noot van Ton: FLP maakt die claims niet. Ze zeggen dat het natuurlijke en gezonde en diervriendelijke (cosmetica) producten maken..
EN helaas is de term MLM beladen doordat er veel bedrijven (geweest) zijn die misbruik hebben gemaakt van de methode.
Maar het inkomen dat je met FLP kunt bereiken is zeker tegenwoordig een zekerder garantie dan het hebben van een baan. Want hoe lang heb je die nog?????

 

Bericht door Gast » 12 sep 2003 16:44

Geplaatst op 12 Sep 2003 16:42 door Gast 


-------------------------------------------------------------------------------- 

Helemaal waar Rebecca het bstaat al jaren. Herbalife en noem die gangsters maar allemaal. Het is 1 pot nat.


Bericht
 door meneer » 13 sep 2003 00:45

domme mensen doen mee aan een piramidespel 
domme mensen denken dat networkmarketing een piramide spel is.Losers doen mee met een piramidespel. losers die beginnen met networkmarketing gaan het toegeven dat ze in het verleden een loser waren. 

overigens zijn losers in elk beroep een loser.

 

Bericht door Info » 13 sep 2003 12:14

Ha die Info, 

Graag het volgende. Forever living product is gecertificeerd met het keurmerk natuurgeneesmiddel. ook de moslims mogen er dankbaar gebruik van maken, ik kan je dat wel verder vertellen maar waarschijnlijk geen oren voor de techniek en bereiding van het product, goed jij bent ook alwetend. 

Je zal vast het product kennen van meneer VOGEL:) dat product is niet eens erkend! waaaaaaaaaaaar hebben we het nu over. ik zal het vertellen. Iedereen, de massa, zal zich houden aan de producten die ons aangesmeerd worden door de fantastische management team dat ons land te bieden heeft. We hebben geen mening, als je die namelijk wel hebt ben je illegaal bezig, geen goed product, bras zeggen de domme ganzen. 

Info doe je naar eens eren aan. 

2 dingen nog te zeggen 

bewustwording 

werken 


groeten koning



Beste 'Koning', 

Waarom heeft u het tegen mij ?? Ik heb nog niet gereageerd op de discussie over 'FLP', maar omdat u er blijkbaar om zit te springen, het volgende. 

FLP zijn oplichters. Een bedrijfje opgezet door slimme, ordinaire zakkenvullers die goedkope ALoe Vera-troep doorverpatsen aan goedgelovige naievelingen voor de hoofdprijs. 400,- euro voor een 'starterspakket' ?? Ik heb het fantastische genoegen gehad ook eens aanwezig te zijn op een info-avond van FLP en de kansloosheid straalde er werkelijk vanaf....Slappe verkooppraatjes, brainwash-technieken en non-argumenten volop..( 'Nee, wij zijn geen piramide, u werkt in een piramide......') en het mooiste van alles ? Volwassen mensen die met 'speldjes' oplopen om te tonen hoe hoog ze wel niet zijn in de organisatie. Of liever, hoeveel vrienden en famillieleden ze hebben kunnen tillen met die kwakzalverij. Treurig. 

Voor de hele verdere beargumentatie verwijs ik u naar de eerdere discussie in een andere topic, ik ga er niet nog een tijd aan wijden. 

Mvg. 
Info 

PS. Fijn dat moslims het ook mogen gebruiken. Dat is een pak van me hart.


 

Bericht door koning » 14 sep 2003 12:21

Beste Info, 

Je klinkt of je door een stel grote negers in je kont bent geneukt, sorry dat ik me zo uitdruk. Je hebt pijn. De info avonden zijn inderdaad niet al te best, de cursussen daarentegen zijn heel goed, alleen ben jij niet zo ver gekomen. Daar zul je zien dat er wel degelijk een goed marketing concept achter zit, met een degelijk product. Immers kopen de mensen die aloë gebruiken het ook in de reform zaak. Je snapt dat Aloë een plant is, dus het zal in meerder producten verwerkt worden. Tja dat speldje, heeft ook vrij weinig te maken met het concept, louter en alleen een herkenning van prestatie dat die gene heeft gehaald, en daar heb je wel gelijk in. 

Groeten koning


Bericht door Info » 14 sep 2003 12:31

Beste 'Koning', 

Het niveau van uw reactie geeft wel duidelijk aan wat voor mensen zich bezig houden met FLP. Tevens heeft u in al uw 'management' cursussen het onderwerp 'discusieren' of 'beargumenteren' nog niet behandeld. 'Aloea Vera is een plant, dus mensen gebruiken het en dus is FLP goed', is blijkbaar uw gedachtengang. Tja, daar kan ik u ook niet mee helpen. Voor een enigsinds intelligente discussie verwijs ik u wederom naar het andere onderwerp. 

Mvg. 
Info 

P.S. Als u uw excuses moet aanbieden voor de manier waarop u zich uitdrukt, hierbij het advies eens een boek te lezen, of een cursus nederlands te volgen. Dan leert u misschien nieuwe manieren van uitdrukken en hoeft u geen excuses meer te maken.


Bericht door koning » 14 sep 2003 17:39

FLP zijn oplichters. Een bedrijfje opgezet door slimme, ordinaire zakkenvullers die goedkope ALoe Vera-troep doorverpatsen aan goedgelovige naievelingen voor de hoofdprijs. 400,- euro voor een 'starterspakket' ?? Ik heb het fantastische genoegen gehad ook eens aanwezig te zijn op een info-avond van FLP en de kansloosheid straalde er werkelijk vanaf....Slappe verkooppraatjes, brainwash-technieken en non-argumenten volop..( 'Nee, wij zijn geen piramide, u werkt in een piramide......') en het mooiste van alles ? Volwassen mensen die met 'speldjes' oplopen om te tonen hoe hoog ze wel niet zijn in de organisatie. Of liever, hoeveel vrienden en famillieleden ze hebben kunnen tillen met die kwakzalverij. Treurig. 


wees nu eens concreet. En hier hebben we een tekst van info van hoog niveau, je bent wel grappig 

groeten van Koning

Bericht door Albert » 14 sep 2003 17:43

Nuttige info, een kennis van me uit Engeland probeert me telkens over te halen om hier in te stappen. 

Zelf heb ik er niets mee maar wat ik vermoedde, staat hier wel. 

Bedankt, 

Albert.


Bericht door tijd » 14 sep 2003 23:11

info kan alleen mooi lullen en geen aktie ondernemen. 
Deze meneer heeft geen praktijk gehad.Ten tweede iemand die nog maar weinig bereikt heeft anders hoefte hij niet sávonds/s'nachts te werken. Overal op deze site geeft hij een mening.een mening kun je alleen vormen wanneer je het zelf in het praktijk hebt meegemaakt. 

Al die losers of de 16 miljoen experts in nederland lullen precies het zelfde. 

Het rare is dat steeds meer mensen met hoge inkomens met MLM bezig gaan houden. alleen de meesten hier op de site komen niet in aanraking met mensen die zeer goed verdienen. Want losers trekken losers aan. Ga eens met andere mensen om dan ga je wel anders denken. Zo niet dan blijf je hoe je was. Dat is een keuze. 


Negatief mag je van mij zijn.Maar mensen die met mlm bezighouden afschilderen als domme mensen zegt genoeg over je eigen capiciteiten. 

Wanneer je een produkt afkraakt of hoe die promoot wordt zegt niks over het marketing MLM. 
Hoevele slechte winkels en verkopers bestaan er? 
of zijn nu dan alle winkels slecht. 
Slechte mensen/bedrijven verliezen op lange duur. Dus zal de mlm bedrijven die meer dan 10 of 20 jaar bestaan al lang weggeweest zijn. 

hoevele slechte verzekeringsagenten bestaan er wel? 
ga eens naar een autodealer........ 

Wij zoeken geen mensen die het niet willen,maar die het wel willen. 
(zoeken?=vinden) Dat is het verschil. 
Dat is niets verkeerd aan,net zoals met veel gestarte bedrijven is het ook een uitdaging om nieuwe klanten of agenten te vinden. 

Ja ik ga geen produkten aan bekenden verkopen...aan onbekenden wel? 
Dus als het slecht zal zijn mag je het wel aan onbekenden verkopen.???? jouw familie en bekenden gebruiken meestal de zelfde produkten doordat je het zelf gebruikt en koopt. 
Mijn vader rijdt opel daarom rijd ik ook opel. 
Je bent volwassen genoeg wanneer je een slechte ervaring met een produkt hebt meegemaakt om het niet meer te kopen of dat het van je bekende of onbekende is. 

wanneer mlm bedrijven zoveel jaren slechte produkten verkoopt dan bestonden ze niet meer of maakten ze geen miljarden euro's omzet. 


Maar goed wil je beinvleod worden door reclame op tv (brainwash) 
of op een verjaardag van je vrienden etc 
Dan is er geen enkele probleem van je goede kameraad een produkt te kopen waar hij een goede ervaring mee heeft. 

Een gebrandde cd je koop je wel van hem?? lekker goedkoop he.... 

Deze mensen zijn gewoon enthousiast over het produkt en filosofie van het bedrijf mag dat niet??. 

je staat wel te juichen en oranje gekleed tijdens ek voetbal. Dat is maf. 
Je verdient er niks aan alleen de jongens op het veld. 


Misschien kun je wel een discussie beginnen over de topman van ahold. 
10 miljoen euro per jaar inkomen.OOK als hij de karwei niet afmaakt!!! 
Maar goed als hij de karwei echt waarmaakt mag hij wel 20 miljoen euro verdienen. Wat doen Nederlanders weer ....oooh ik ga niet meer naar AH 
Waar bemoeien ze mee. Dat komt dat de meeste tegenstanders onderaan in de piramide zitten.,,,en de mensen in de top verdienen zoveel. DOE ER ZELF WAT AAN!!!!!!!!!!!! Voor de baas blijven werken 
zou altijd het zelfde blijven . Ben je te vreden hoe je mond dan dicht. 

Leiders zijn geld waard. Wil je veel verdienen ga een leider worden. 
Hoe word je een leider? De zaken zelf hebben uitgevoerd en opdrachten uitvoeren die je gevraagd worden. Net zoals meneer de Zweed van Ahold 
Klasse!!!!!! 


Info :door het vele schrijven op internet zijn de jouwe teksten vele malen beter geschreven.!!!!!! Maar het werk dat ik met vele plezier uitvoer zou nooit willen ruilen laatstaan het inkomen. Wat dat kun jij niet in 24 uur verdienen. 


Je bent net een slechte onderzoeker ,,,je onderzoekt alleen de losers en negatievelingen. Zoek en ga eens positieve mensen onderzoeken. 

Nee niet doen anders word je nog gebrainwash tot positieveling. 
of je ego wordt gekrenkt. 
dat is het mooie van dit vak negatieveling sorteert zich zelf.

 

 


 

Bericht door eef » 05 feb 2004 22:47

Mijn ervaring met flp, 

Hallo allemaal, Ik heb alle reacties gelezen en zat te twijfelen of ik nog zal reageren, maar ik kan het niet laten. Ik ben zelf een jonge vrouw die weke delen reuma heeft, ik heb al veel doktoren bezocht en heb op 8 verschillende medicijnen gezeten, daar ben ik nu inmiddels van af, waardoor nou door het sap van de aloe vera plant ja van flp!!!!! 
Ik ben nog nergens in welke zaak dan ook deze sap tegen gekomen, 

ik ben ook distribiteur geweest van flp, ik had een behoorlijk goed lopend bedrijf en ik moet eerlijk het is heel hard werken het wordt je echt niet in de schoot geworpen, maar met welk eigen bedrijf gebeurt dat wel??? geen 1, je moet gewoon hard werken wil je rijk worden en je koppie er bij houden. Dus wanneer je niet hard wil werken dan is flp niets voor je, wil je dat wel dan moet je het toch eens overwegen, maar ik zal eerst aanraden om de produkten zelf te gebruiken. 

Helaas is er veel in mijn leven gebeurt waardoor ik niet meer de produkten gebruik maar wel zoekende ben naar een distribiteur. zelf kan ik geen distribiteur zijn tot mijn spijt. Ik hoop dat mensen hier wat aan hebben aan deze informatie


Bericht door respects » 06 feb 2004 15:39

Ik lees steeds vaker dat bedrijven allerlei mooie praatjes houden en de ideale situatie schetsen, en dat dat iets slechts is. 

VRAAGJE: wie is er wel eens bij een bedrijfpresentatie geweest (voor welk bedrijf dan ook) die je alleen de slechts mogelijke uitgangspositie voorstelt?????? 

Tuurlijk moet je hard werken, tuurlijk duurt het een tijd voor je goed geld verdiend. Maar dat ligt toch helemaal aan jezelf. Het ligt aan jouw motivatie en doorzettingsvermogen hoeveel nee's je accepteerd voordat je opgeeft. En dat is met alles zo. Ik ken mensen die na 2 keer proberen stoppen omdat het toch niet lukt?!?!?!?!!?!?!!? YEAH RIGHT. 

Één advies: begin er niet aan als je niet geïnteresseerd bent. Zonder motivatie geef je toch op, vroeger of later, en dat is alleen maar zonde van je tijd. Voor mensen die wel interesse hebben in een MLM bedrijf...test het, proef het, probeer het, onderzoek het, en als je er zelf van overtuigd hebt, dan ga je er pas echt voor de volle 120% voor. 

Want je hoort voornamelijk alleen de mensen die opgeven zeuren over MLM, en nooit de mensen die wel succesvol zijn.


Bericht door Gast » 29 maart 2004 19:00

Ik ben zelf distributeur geweest van flp. 
Op zich een goed bedrijf.


Bericht door FlyingEagle » 17 nov 2007 15:07

Ik snap niet dat mensen zich druk kunnen maken over andere mensen die producten willen verkopen die normaal niet in de winkel te koop zijn. 
Bij flp word je tot niets verplicht en je mag je eigen business er van maken maar dat hoeft niet ik ben ook voor me zelf en ik werk gewoon bij een werk gever en gebruik de producten om zelf gezond tezijn en blijven ik heb astma en het helpt mij om makelijker tekunnen ademen en minder medicijnen tegebruiken omdat het helpt bij de opnamen in het ligaam en verkoop heel soms maar het gaat mij om alle reacties van mensen die alles proberen een naam tegeven in een hokje te stoppen en dat moet je gewoon niet doen en genieten van het leven als het product van flp daar bij mag helpen laat dat dan zo zijn en geniet er van.


Bericht door jor » 17 nov 2007 15:48

En ik begrijp niet dat jij bijna VIER jaar na de laatste reactie nog reageert in een dood topic. Zijn de klanten op ?De vorige reactie is uit Maart 2004.!!! 

http://www.skepsis.nl/aloe-vera.html


Bericht door FlyingEagle » 17 nov 2007 16:51

ik heb geen klanten en niet nodig ook ik vindt het al jammer dat jij reageert als iemand van skepsis die zegt dat dit dood is wat ben jij dan? 
iemand die de bijbel gebruikt en er uit gekomen is of zo?


Bericht door jor » 17 nov 2007 17:09

Geplaatst op 17 Nov 2007 15:51 door FlyingEagle 


--------------------------------------------------------------------------------

ik heb geen klanten en niet nodig ook ik vindt het al jammer dat jij reageert als iemand van skepsis die zegt dat dit dood is wat ben jij dan? 
iemand die de bijbel gebruikt en er uit gekomen is of zo? 



Heb je gedronken of ben je gewoon dom?. Namelijk een vreemde reactie. Je reageert in een al bijna vier jaar stilstaand topic en je verwacht applaus?


 

Bericht door mrtelecom » 17 nov 2007 18:31

Wat is je probleem jor? 
Je zit duidelijk niet goed in je vel. Kunnen we je helpen?

Bericht door Janaki » 29 mei 2009 15:35

Mijn vraag is gericht aan alle verkopers en distributeurs van Forever Products. FPL is nu bijna 10 jaar in Nederland actief met haar producten, wat is waar van alle voorspiegelingen. Is het waar dat je € 500 tot € 4000,-- netto per maand verdient. Kun je in deze economischecrisis tijd werkelijk zoveel FP verkopen? 

Ik zelf geloof helemaal niet in deze voorspiegeling van FPL. Waar ik mij aan stoor is; dat je verplicht bent om een startpakket van rond de € 400,-- aan te schaffen en daarnaast wordt geacht dat je aan alle bijeenkomsten deel neemt. Ook voor deze deelname dien je te betalen. Ik vind dat; als je zo'n groot/goed bedrijf (wat ook voorgespiegeld wordt) vertegenwoordigt dient het bedrijf deze kosten voor je te dragen (investeren in je mensen/vertegenwoordigers) door je ook een welkoms pakket aan te bieden. Immers jij gaat voor ze hun producten aan de man brengen dan mogen ze op z'n minst deze kosten voor hun rekening nemen. En dit doen zij niet, daarom vind ik het een zeer dubieuze manier van handel. Het ergste is dat zij de zwakkere (de werklozen) onder ons weten te strikken met hun prachtige verhalen en hun opgevoerde acts tijdens de bijeenkomsten. Zeer triest!


Bericht door antileugens » 29 mei 2009 16:08

Welke voorspiegelingen? 
Is het waar dat je € 500 tot € 4000,-- netto per maand verdient. Kun je in deze economischecrisis tijd werkelijk zoveel FP verkopen?

Ja, maar of iedereen dat kan??? Overigens hoef jij niet zoveel te verkopen, het gaat om het teamwerk en dan word het heel anders.

Ik zelf geloof helemaal niet in deze voorspiegeling van FPL.

Als je het niet gelooft, waarom stel je dan die vragen. Begin er gewoon niet aan en ga verder me je leven.
Waar ik mij aan stoor is; dat je verplicht bent om een startpakket van rond de € 400,-- aan te schaffen en daarnaast wordt geacht dat je aan alle bijeenkomsten deel neemt.

Je bent tot niks verplicht; je hoeft toch niet te starten? En als je niet naar die bijeenkomsten wilt is dat ook prima. Maar hoe reageert je baas als hij wil dat je naar een cursus gaat en je zegt nee?! Krijg je die promotie dan ook?! 
Ook voor deze deelname dien je te betalen.

Daar heeft, voorzover ik weet, het bedrijf niks mee te maken omdat die bijeenkomsten worden georganiseerd door individuele distributeurs.

Ik vind dat; als je zo'n groot/goed bedrijf (wat ook voorgespiegeld wordt) vertegenwoordigt dient het bedrijf deze kosten voor je te dragen (investeren in je mensen/vertegenwoordigers) door je ook een welkoms pakket aan te bieden.

Als jij dat vind is dat prima. Dan is dit concept niks voor jou. Ik denk dat ook franchise niks voor je is want ook daar gebeuren dit soort zaken.
Immers jij gaat voor ze hun producten aan de man brengen dan mogen ze op z'n minst deze kosten voor hun rekening nemen.

Waarom?! Je weet van te voren toch waar je aan begint en deze kosten worden via het beloningsplan verwerkt. Als dit je niet aanstaat begin je toch niet?! 
En dit doen zij niet, daarom vind ik het een zeer dubieuze manier van handel.

Dat is mooi voor jou, dat je die mening hebt. MLM is niks voor jou. 
Het ergste is dat zij de zwakkere (de werklozen) onder ons weten te strikken met hun prachtige verhalen en hun opgevoerde acts tijdens de bijeenkomsten. Zeer triest!


Het standaard onzin verhaal zonder onderbouwing. Het klinkt mij alsof je geen enkele interesse in MLM hebt en enkel je gal wilt spuwen. Dat is prima, maar daar is dit forum eigenlijk niet voor bedoeld.

Bericht door Janaki » 29 mei 2009 17:16

Jammer dat ik niet een helder antwoord krijg op mijn vraag, maar ik had ook niet anders kunnen verwachten (wel gehoopt op een eerlijke reactie). 

Laat een ding duidelijk zijn: Ik trap niet in dit soort praktijken (gelukkig maar) maar helaas wel mensen die mij dierbaar zijn. 
Zij zitten nu in een vervelende situatie en ze worden door "de hunters" van o.a. FPL benaderd met hele mooie verhalen en een geweldige toekomst. Helaas geloven zij in die verhalen (wat ook begrijpelijk is). 

Ik zeg altijd tegen een ieder: 'Als ze (in dit geval FPL) het zo goed deden hadden ze jou niet nodig en waren ze niet met een wervings campagne begonnen, want door 'mond tot mond' reclame hadden er genoeg mensen zich aangemeld bij hun in die bijna 10 jaren dat zij hier in Nederland actief zijn. 

Ik help heel graag een iedere kwetsbare mens en probeer ze te behoeden van dit soort praktijken. 

Wees eerlijk en oprecht!!! dat duurt het langst!!!! 

Hou deze groep mensen geen 'zakgeld' voor ogen. 
Wees open en helder, zonder de 'zakgeld' voor ogen te houden


Bericht door antileugens » 29 mei 2009 17:24

Jammer dat je de woorden wel kent maar hun betekenis niet. Of je doet maar alsof. Da's niet echt wat je noemt "eerlijk en oprecht" terwijl je zelf aangeeft dat dat het langst duurt.


Bericht door Janaki » 29 mei 2009 17:55

Voor mij is het duidelijk waar jij staat. 

In elk geval niet aan de kant van Openheid/eerlijk/oprecht. 

Laat de kwestbare met rust!!


Bericht door antileugens » 29 mei 2009 18:34

Ik zal de kwetsbaren inderdaad met rust laten: Ik zal je met rust laten. Je hebt het overigens ook op dat andere punt mis

Bericht door antileugens » 29 mei 2009 18:34

Ik zal de kwetsbaren inderdaad met rust laten: Ik zal je met rust laten. Je hebt het overigens ook op dat andere punt mis


Bericht door The asgard » 04 jun 2009 16:35

Vanwege dubbele vermelding heb ik in deze pol mijn bericht verwijderd. 

Met vriendelijke groet 

Lambert


Bericht door Toolboy » 01 aug 2012 10:58

tijd schreef:info kan alleen mooi lullen en geen aktie ondernemen.
Deze meneer heeft geen praktijk gehad.Ten tweede iemand die nog maar weinig bereikt heeft anders hoefte hij niet sávonds/s'nachts te werken. Overal op deze site geeft hij een mening.een mening kun je alleen vormen wanneer je het zelf in het praktijk hebt meegemaakt.

Al die losers of de 16 miljoen experts in nederland lullen precies het zelfde. 

Het rare is dat steeds meer mensen met hoge inkomens met MLM bezig gaan houden. alleen de meesten hier op de site komen niet in aanraking met mensen die zeer goed verdienen. Want losers trekken losers aan. Ga eens met andere mensen om dan ga je wel anders denken. Zo niet dan blijf je hoe je was. Dat is een keuze.


Negatief mag je van mij zijn.Maar mensen die met mlm bezighouden afschilderen als domme mensen zegt genoeg over je eigen capiciteiten.

Wanneer je een produkt afkraakt of hoe die promoot wordt zegt niks over het marketing MLM.
Hoevele slechte winkels en verkopers bestaan er? 
of zijn nu dan alle winkels slecht.
Slechte mensen/bedrijven verliezen op lange duur. Dus zal de mlm bedrijven die meer dan 10 of 20 jaar bestaan al lang weggeweest zijn.

hoevele slechte verzekeringsagenten bestaan er wel?
ga eens naar een autodealer........

Wij zoeken geen mensen die het niet willen,maar die het wel willen.
(zoeken?=vinden) Dat is het verschil.
Dat is niets verkeerd aan,net zoals met veel gestarte bedrijven is het ook een uitdaging om nieuwe klanten of agenten te vinden.

Ja ik ga geen produkten aan bekenden verkopen...aan onbekenden wel?
Dus als het slecht zal zijn mag je het wel aan onbekenden verkopen.???? jouw familie en bekenden gebruiken meestal de zelfde produkten doordat je het zelf gebruikt en koopt.
Mijn vader rijdt opel daarom rijd ik ook opel.
Je bent volwassen genoeg wanneer je een slechte ervaring met een produkt hebt meegemaakt om het niet meer te kopen of dat het van je bekende of onbekende is.

wanneer mlm bedrijven zoveel jaren slechte produkten verkoopt dan bestonden ze niet meer of maakten ze geen miljarden euro's omzet.


Maar goed wil je beinvleod worden door reclame op tv (brainwash)
of op een verjaardag van je vrienden etc 
Dan is er geen enkele probleem van je goede kameraad een produkt te kopen waar hij een goede ervaring mee heeft.

Een gebrandde cd je koop je wel van hem?? lekker goedkoop he....

Deze mensen zijn gewoon enthousiast over het produkt en filosofie van het bedrijf mag dat niet??.

je staat wel te juichen en oranje gekleed tijdens ek voetbal. Dat is maf.
Je verdient er niks aan alleen de jongens op het veld.


Misschien kun je wel een discussie beginnen over de topman van ahold.
10 miljoen euro per jaar inkomen.OOK als hij de karwei niet afmaakt!!!
Maar goed als hij de karwei echt waarmaakt mag hij wel 20 miljoen euro verdienen. Wat doen Nederlanders weer ....oooh ik ga niet meer naar AH
Waar bemoeien ze mee. Dat komt dat de meeste tegenstanders onderaan in de piramide zitten.,,,en de mensen in de top verdienen zoveel. DOE ER ZELF WAT AAN!!!!!!!!!!!! Voor de baas blijven werken
zou altijd het zelfde blijven . Ben je te vreden hoe je mond dan dicht.

Leiders zijn geld waard. Wil je veel verdienen ga een leider worden.
Hoe word je een leider? De zaken zelf hebben uitgevoerd en opdrachten uitvoeren die je gevraagd worden. Net zoals meneer de Zweed van Ahold
Klasse!!!!!!


Info :door het vele schrijven op internet zijn de jouwe teksten vele malen beter geschreven.!!!!!! Maar het werk dat ik met vele plezier uitvoer zou nooit willen ruilen laatstaan het inkomen. Wat dat kun jij niet in 24 uur verdienen.


Je bent net een slechte onderzoeker ,,,je onderzoekt alleen de losers en negatievelingen. Zoek en ga eens positieve mensen onderzoeken.

Nee niet doen anders word je nog gebrainwash tot positieveling.
of je ego wordt gekrenkt.
dat is het mooie van dit vak negatieveling sorteert zich zelf.



Leuk dat Jan dit topic na jaren een kick heeft gegeven waardoor ik deze bijdrage las.
Bedankt Jan


 

Noot van Ton: U ziet het.. Een topic begonnen in 2003. Een paar pagina's waarvan de helft kritiek. Dat valt nogal mee denk ik..
Hieronder nog wat commentaar van twee mensen die uitleggen hoe het nu zit met de "scam-company FLP".

Forever Living Scam? What Your Upline Won't Tell You!

 

Forever Living Review | MUST SEE.. The Truth Behind The Forever Living Scam

 

 

   
Naam Bytes Datum & Tijd
An Adobe Acrobat file !De_Kwaliteiten_van_Forever_NL.pdf 240.54 KB 2013-07-06 22:04:43
An Adobe Acrobat file !Ontdek_Forever_NL.pdf 684.82 KB 2013-07-08 00:38:10
An Adobe Acrobat file !Productoverzicht_NL.pdf 1.5 MB 2013-07-08 00:38:56
An Adobe Acrobat file !Your_dream_our_plan_Start_up_guide.pdf 3.44 MB 2013-07-18 22:06:41
An Adobe Acrobat file 5redenen_NL.pdf 193.2 KB 2013-07-18 21:53:26
An Adobe Acrobat file 8_redenen_om_Aloe_Vera_Gel_te drinken_NL.pdf 1 MB 2013-07-08 01:09:29
An image file 26_small.jpg 4.16 KB 2014-07-11 22:35:43
An image file 30_small.jpg 2.29 KB 2014-07-11 22:35:42
An Adobe Acrobat file ALoë2go 270_NL.pdf 105.47 KB 2013-07-17 11:54:07
An Adobe Acrobat file ARGI_de_natuurlijke_boost.pdf 980.6 KB 2013-07-17 11:53:39
An Adobe Acrobat file Active boost 321_NL.pdf 75.75 KB 2013-07-17 11:54:09
An Adobe Acrobat file Aloe_Body_Toning.pdf 557.58 KB 2013-07-08 00:38:28
An image file Aloe_Drinks-berry nectar.png 123.87 KB 2014-07-11 22:35:42
An image file Aloe_Drinks-bitsnpieces.png 123.87 KB 2014-07-11 22:35:40
An image file Aloe_Drinksgel.png 123.87 KB 2014-07-11 22:35:38
An Adobe Acrobat file Aloe_Vera_Gel_een_paardenmiddel_NL.pdf 1023.83 KB 2013-07-06 23:46:58
An Adobe Acrobat file Aloe_Vera_gel_de_motor_van_onze_business_NL.pdf 138.71 KB 2013-07-18 22:00:26
An Adobe Acrobat file Aloë berry nectar034_NL.pdf 101.11 KB 2013-07-17 11:54:16
An Adobe Acrobat file Aloë bits n peaches77_NL.pdf 100.82 KB 2013-07-17 11:58:45
An Adobe Acrobat file Aloë blossem herbal tea 200_NL.pdf 93.85 KB 2013-07-17 11:54:14
An Adobe Acrobat file Aloë vera gel 015_NL.pdf 100.83 KB 2013-07-17 11:54:17
An Adobe Acrobat file Aroma_Spa_Collection_Brochure_NL_FR.pdf 992.43 KB 2013-07-08 00:38:39
An Adobe Acrobat file Basiscursus_Zomermake-up_NL.pdf 223.36 KB 2013-07-08 01:56:17
An Adobe Acrobat file Bee honey207_NL.pdf 92.64 KB 2013-07-17 11:54:23
An Adobe Acrobat file Bee pollen 026_NL.pdf 89.23 KB 2013-07-17 11:54:26
An Adobe Acrobat file Bee propolis 027_NL.pdf 85.59 KB 2013-07-17 11:54:27
An Adobe Acrobat file Clean nine en weight care6006_6010_NL.pdf 87.53 KB 2013-07-17 11:54:19
An Adobe Acrobat file Dermatest_NL_DEF.pdf 198.43 KB 2013-07-06 23:30:59
An Adobe Acrobat file Dieren_en_aloe_vera_NL.pdf 634.06 KB 2013-07-17 11:53:26
An Adobe Acrobat file Dierenpresentatie_NL_112011.pdf 834.49 KB 2013-08-02 11:47:27
An Adobe Acrobat file Een_Prettige_Kennismaking_NL_FR.pdf 1.07 MB 2013-07-18 22:01:39
An Adobe Acrobat file FAB_NL.pdf 278.15 KB 2013-07-08 00:38:03
An Adobe Acrobat file Facebook_online_contact_leggen_NL.pdf 152.84 KB 2013-07-18 22:05:11
An Adobe Acrobat file Fleur_de_Jouvence.pdf 561.56 KB 2013-07-17 11:53:56
An image file Forecer Freedom.png 123.87 KB 2014-07-11 22:35:36
An image file Forever_Aloe_Berry_Nectar_34_s.png 8.3 KB 2014-07-11 22:35:34
An image file Forever_Aloe_Bits_n_peaches_77_s.png 8.38 KB 2014-07-11 22:35:33
An image file Forever_Aloe_Hand_Face_Soap_38_s.png 12.15 KB 2014-07-11 22:35:33
An image file Forever_Aloe_Heat_Lotion_64_s.jpg 2.83 KB 2014-07-11 22:35:32
An image file Forever_Aloe_Jojoba_Shampoo_260_s.jpg 2.92 KB 2014-07-11 22:35:32
An image file Forever_Aloe_MSM_Gel_205_s.jpg 1.77 KB 2014-07-11 22:35:32
An image file Forever_Aloe_Propolis_Creme_51_s.jpg 2.61 KB 2014-07-11 22:35:31
An image file Forever_Aloe_Sunscreen_199_s.jpg 2.23 KB 2014-07-11 22:35:31
An image file Forever_Aloe_Vera_Gel_15_s.png 7.8 KB 2014-07-11 22:35:30
An image file Forever_Aloe_Vera_Gelly_61.jpg 2.89 KB 2014-07-11 22:35:30
An image file Forever_Bright_Toothgel_28_s.jpg 2.41 KB 2014-07-11 22:35:30
An image file Forever_Freedom_196_s.png 8.65 KB 2014-07-11 22:35:29
An Adobe Acrobat file Forever_Living_Products_Benelux_Get_info_Aloe_Vera.pdf 522.14 KB 2013-07-08 00:38:16
An Adobe Acrobat file Forever_Living_Products_Benelux_PURE_Magazine_NL.pdf 3.61 MB 2013-07-08 00:39:58
An Adobe Acrobat file Forever_Living_Products_Benelux_PURE_Magazine_NL_2012.pdf 3.79 MB 2013-07-08 00:40:40
An Adobe Acrobat file Forever_Weight_Care_Programma.pdf 610.53 KB 2013-07-08 00:39:19
An Adobe Acrobat file Forever_Weight_Care_Programma-1.pdf 661.28 KB 2013-07-17 11:53:48
An Adobe Acrobat file Forever_Weight_Care_Testimonials_NL.pdf 105.02 KB 2013-07-06 23:42:31
An Adobe Acrobat file Forever freedom 196_NL_9.pdf 167.46 KB 2013-07-17 11:54:11
An Adobe Acrobat file ImmuBlend_NL.pdf 1.38 MB 2013-07-08 01:52:11
An Adobe Acrobat file Kids_be_kids_NL.pdf 117.45 KB 2013-07-06 23:43:57
An Adobe Acrobat file Lentekriebels_April_2013.pdf 531.82 KB 2013-07-08 01:50:59
An Adobe Acrobat file Lite ultra vanille324_NL.pdf 87.11 KB 2013-07-17 11:54:22
An Adobe Acrobat file Lite utra chocolate325_NL.pdf 88.13 KB 2013-07-17 11:54:20
An Adobe Acrobat file Nature_Min_April_2013.pdf 367.99 KB 2013-07-08 01:50:28
An Adobe Acrobat file Ontdek_Forever_NL_pres_2012_354.pdf 1.41 MB 2013-07-18 21:55:01
An Adobe Acrobat file Ontmoet_Forever_NL_pres_2012.pdf 2.05 MB 2013-07-18 21:56:01
An Adobe Acrobat file Op_naar_de_Zomer_NL.pdf 1.61 MB 2013-07-08 01:49:00
An Adobe Acrobat file Pomesteen power262_NL.pdf 102.35 KB 2013-07-17 11:54:08
An Adobe Acrobat file Presentatie_Sonya_skincare_NL.pdf 1.6 MB 2013-07-08 01:47:36
An Adobe Acrobat file Royal Jelly036_NL.pdf 85.52 KB 2013-07-17 11:54:24
An Adobe Acrobat file Samplepack_2010_NL.pdf 233.87 KB 2013-07-08 00:37:59
An Adobe Acrobat file Sonya_Colours_2012.pdf 2.8 MB 2013-07-08 00:37:57
An Adobe Acrobat file Sonya_Skin_Care_Collection_Flyer_NL-FR.pdf 126.07 KB 2013-07-08 00:37:13
An Adobe Acrobat file Sonya_Skin_Care_Collection_NL_FR.pdf 1.14 MB 2013-07-08 00:37:26
An Adobe Acrobat file Vitolize_NL.pdf 126.45 KB 2013-07-08 01:44:16
An image file bee pollen.jpg 4.16 KB 2014-07-11 22:35:37
An image file bee propolis.jpg 3.94 KB 2014-07-11 22:35:36
An image file eagle2trans.png 14.04 KB 2014-07-11 22:35:36
An Adobe Acrobat file freedom2go306_NL.pdf 103.51 KB 2013-07-17 11:54:05
© iTLasts.nl / Forever!
seattle 5k
slidebar